Construcció de piscines

01 construccioLa Piscina amb Skimmers, és l'estàndard per definició.
Els skimmers són "boques" d'aspiració d'aigua situats al nivell de flotació de la piscina. La seva funció és aspirar totes les partícules flotants, cabellls, fulles, etc.
Els models de skimmers més comuns són els de plàstic ABS amb tractament UV i els d'inox AISI-316. La integració amb la terrassa o el coronament de la piscina és totalment adaptable i personalitzable. Podem trobar piscines amb les tapes dels Skimmers de plàstic o bé integrats amb gres, fusta, obra vista ...
El sistema consisteix en crear un corrent d'aigua laminar amb els impulsors, aconseguint així recullir els flotants a través dels cistells dels skimmers i un altre part mitjançant la boca del fons.

La Piscina Desbordant aconsegueix la desinfecció per excel·lència.
La funció principal és produïr un excés d'aigua a la piscina mitjançant els impulsors a la part inferior, els quals fan que l'aigua desbordi, i aquesta és recollida pels canals que envolten la piscina.
Donat que el nivell de l'aigua és el mateix que el de l'entorn, s'aconsegueix una integració paisatgística perfecte. La làmina d'aigua és un element decoratiu més.
El fet de disposar del 100% del reciclatge de l'aigua just a la línia de flotació, ens permet gaudir d'una neteja de flotants immillorable i alhora un repartiment homogeni dels productes químics i de la mateixa aigua.

La Piscina Desbordant Ix-sis és un sistema pensat per no tenir reixes al voltant del vas, aconseguint així la sensació de fer desaparéixer la làmina d'aigua a la gespa, la terrassa ...
Les característiques principals són les mateixes que en les desbordants.
Aquest sistema de construcció és ideat per Piscines Ricard. Any rera any, el nostre sistema Ix-sis, és un referent de disseny per a molts arquitectes i paisatgistes.

La Piscina Desbordant Horitzó 0 no és més que integrar una part de la piscina amb l'horitzó.
Es crea una continuïtat amb el paissatge i en funció d'aquest la sensació pot ésser infinita.
Relaxi's mentre es banya gaudint de la panoràmica!